Din guide til Europas vakreste land

Webby!s Italia-guide - tips om italiensk mat, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Flybilletter - Italia

http://italia.webby.no/db/fileupload/detalj-navona.jpgDe rimeligste billettene kjøper du i god tid før avreise, eller så og si samme dag som du reiser. Både SasBraathens, Sterling og Norwegian flyr ofte og direkte til byer i Italia, og er du tidlig ute kan du spare mye på flybilletter for sommerferien. Det er her som ved andre anledninger, kan du reise på ”ubekvemme” tidpunkt, vil flybilletten bli redusert som utgiftspost. Ta deg god tid til å søke i de ulike selskapene og søkemotorene.

Godtar du en mellomlanding eller to vil dette ikke bare kunne åpne for spesielle tilbud, men ofte også gi deg mer fleksibilitet i avreisetidspunktet. Noen europeiske flyselskaper flyr også til mindre steder i Italia fra sine huber, så sjekk alle muligheter. Vurder også om du vil fly til Roma eller Milano, for å så fortsette med innenriksflyvninger (Alitalia, AirOne, Volare eller Meridiana).

Har destinasjonen du skal til ikke sin egen flyplass, eller den ligger et stykke unna, kan det være like så greit å dra til Roma eller Milano, for å så fortsette med tog eller buss. Det samme gjelder for andre alternativer: er det dyrt å fly til Roma en gitt dag, kan det være nesten gratis å fly til Firenze samme dag. Det er jo bare 1 time med tog mellom byene, og tog i Italia er relativt rimelig, så kort sagt: tenk nøye gjennom alternativene.Finn et perfekt hotell i Italia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy