Din guide til Europas vakreste land

Webby!s Italia-guide - tips om italiensk mat, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Calabria og Basilicata - Italia

Det er mye å se på i Calabria (blant annet hovedstaden Reggio Calabria), men vi anbefaler likevel en tur på strendene og langs sjøen: Besøk Tropea, Soverato, Scilla, Diamante og Roseto Capo Spulico.

http://italia.webby.no/db/fileupload/tropea.jpgNoen steder har fått ros for sine rene strender, som Costa Viola, Costa dei Gelsomini, Riviera dei Cedri og Costa degli Dei.

Maratea (i Basilicata-regionen) er et velkjent turistmål for badeglade turister. Vakre klipper omringer flotte strender, men det kan bli trangt om plassen om sommeren.

Hovedstaden i Basilicata, Matera (altså ikke Maratea) oppe i fjellene, er kjent for sine spesielle steiner, som har gitt byen plass på Unescos verdensarvliste.

Både Calabria og Basilicata er relativt uberørte av norske turister, mens italienerne vet å benytte seg av disse stedene i sommerferien. Det kan være noe tungvint å reise hit på grunn av fulle veier og få flyplasser, så tog er greit for å komme frem. Deretter kan leiebil være nyttig vil du utforske de mange naturperlene langs kysten.

Mer om BasilicataFinn et perfekt hotell i Italia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy