Din guide til Europas vakreste land

Webby!s Italia-guide - tips om italiensk mat, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Sardinia - Italia

Øya Sardegna, eller Sardinia på norsk, er så mangfoldig og rik at vi kunne skrevet et eget nettsted om den. Inntil videre må vi begrense oss til å henvise til høydepunktene. Kort sagt finner du her de vakreste strender (som stjeler turister fra steder i Karibien og Maldivene), de rikeste og mest populære kjendiser, de mest fascinerende tradisjoner og skikker, og for ikke å nevne matkunsten.

http://italia.webby.no/db/fileupload/sardegna.jpgHovedstaden Cagliari har flotte palasser og kirker, og er godt forbundet med resten av verden ved fly og båt. Like utenfor byen finner du vakre sandstrender. Alghero og Olbia, på den andre siden av øya, har også egne flyplasser, og hit kommer mange i sommermånedene.

Utenfor Olbia finner du den berømte Costa Smeralda, og nord for øya ligger vakre La Maddalena. Du bør også vurdere disse stedene: Palau, Santa Teresa, Porto Cervo, Loiri Porto San Paolo, Porto Rotondo, Villasimius, Pula, Sarroch, San Teodoro, Orosei, Dorgali og Stintino. Du kommer deg fra sted til sted ved hjelp av bil eller det reduserte togtilbudet.

Mer om SardiniaFinn et perfekt hotell i Italia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy