Din guide til Europas vakreste land

Webby!s Italia-guide - tips om italiensk mat, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Fly - Italia

http://italia.webby.no/db/fileupload/firenze-sentrum.jpg

Å ta flyet til Italia er nok den mest behagelige måten å komme seg nedover på. Det kommer stadig flere direkteflyvninger fra Oslo, selv om noen er sesongbaserte. Fra Oslo går flyene direkte til Roma og Milano hele året (Sasbraathens, Sterling, Norwegian), mens det er på sommerhalvåret mulig å ta direkteflyvninger til Venezia, Firenze, Pisa, Napoli, Cagliari og Palermo. Fra Torp kan man fly direkte til Bergamo med RyanAir.

Mellomlandinger gir deg et stort spekter av alternativer innen tider og priser, som ofte oppveier for ulempen det er å bytte fly og eventuelt sjekke inn på nytt. Fra de største byene i Norge kommer du deg til Oslo eller andre europeiske byer som har selskaper som flyr til flere destinasjoner i Italia. Spesielt ”vanskelig” kan det være å komme seg til deler av Sør-Italia, og som oftest betyr det flere flybytter.

Finner du ikke et rimelig eller raskt alternativ som tar deg til reisemålet, vurder å reise til Milano eller Roma for å så fortsette med innenriksfly (Alitalia, Volare, AirOne eller Meridiana) eller tog. De største flyplassene i Italia er Malpensa utenfor Milano og Fiumicino utenfor Roma. Disse to byene har mindre flyplasser som ofte kan tilby rimelige billetter: Linate utenfor Milano, og Ciampino utenfor Roma.

Ikke uventet finner du de rimeligste billettene ved å bestille lenge i forveien, selv om det hender at etternølerne får rimeligere priser enn de langsiktige planleggerne. For detaljert informasjon om flyplasser og reisealternativer, se nettsidene våre om de respektive stedene.Finn et perfekt hotell i Italia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy