Din guide til Europas vakreste land

Webby!s Italia-guide - tips om italiensk mat, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Buss - Italia

http://italia.webby.no/db/fileupload/detalj-panteon.jpg

Det er et rikt og velutbygd bussnett i Italia, som ønsker å konkurrere med jernbanen. Det er ikke uvanlig at det er de store byene som er utgangspunktet for ruter og destinasjoner som dekker noe mer avsidesliggende steder. Vil du dra sørover fra Roma, kan selskapene Sais Trasporti, Segesta eller Marozzi være alternativer. En god oversikt over de mange selskapene som betjener ulike steder, finner dere her. Snart vil det bli ferdig en fin nettside på engelsk også hvor du kan bestille og kjøpe billetter til mange bussavganger. Sjekk nettsiden til IBUS.

Når det gjelder den lokale kollektivtransporten, ligger en enkeltbillett på rundt 1 euro. Den gjelder enten 1 time eller 90 minutter etter stempling. Som regel må du kjøpe denne på forhånd på en tobakkskiosk eller aviskiosk. Skal du dra mye kollektivt anbefaler vi å benytte deg av de mange periodekortene som tilbys. De store byene har egne turistbilletter.Finn et perfekt hotell i Italia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy