Din guide til Europas vakreste land

Webby!s Italia-guide - tips om italiensk mat, hotell, severdigheter, shopping, uteliv og mye mer.

Aktiviteter - Italia

http://italia.webby.no/db/fileupload/Teatro-massimo-Palermo.jpg

Vanligvis kan du kjøpe billetter til begivenheter som fotballkamp, teaterforestilling, opera og konsert på selve stedet hvor denne arrangeres. Det er selvfølgelig en fare for at det blir utsolgt ved spesielle anledninger, og da kan det lønne seg å ha kjøpt billettene på nettet. Mange fotballag, teatre og konsertarenaer tilbyr muligheten å kjøpe billett på nettsidene deres. Det er også flere ricevitorie (billettutsalg) i de store byene, som tobakkskiosker, turistinformasjoner og banker som selger billetter til utvalgte forstillinger. Det er også mange spesialiserte nettsider som formidler billetter, som:

Etes

Box Office

Vivaticket

Alata

Ticket.it

TicketOne (bare på italiensk).

Vi anbefaler å unngå kjøp på svartebørsen, både fordi dette er ulovlig (du risikerer bot) og fordi det er fare for at du kjøper forfalskninger. Til fotballkamper er det nå pålagt ved lov å oppgi navn og fødselsdato, slik at dette kan føres på billetten.Finn et perfekt hotell i Italia

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:
Sponsede lenker

Mer reisestoff

Regn om valuta


Privacy Policy